Cadoul ideal de Mos Craciun

Cadouri de CraciunProbabil ca iubitul tau nu isi doreste un fier de calcat sub bradul de Craciun , la fel cum mama nu ar tresalta de bucurie despachetand o noua tigaie de teflon , iar tatal nu ar exulta in fata unor alti ciorapi de bumbac.

Craciunul ne aduce ocazia de face mici (mari) bucurii celor apropiati , dar adesea , nu ne ingaduim sa gandim mai indelung inainte de a alege darul care ar putea face cu adevarat fericit un om la care tinem.

Desi se presupune ca darul adus de Mos Craciun trebuie sa fie o surpriza , nu strica sa sondezi terenul , pentru a descoperi daca ideea ta despre un cadou are sanse de a fi reusita sau nu. Intr-o astfel de imprejurare , poti profita de cateva mici dar eficiente semne ale corpului sau ale limbajului nonverbal dupa cum urmeaza …

Limbajul nonverbal

Expresia faciala de satisfactie: Privire intensa , concentrata , asemeni unui catel care nu scapa din ochi un biscuit lipit de nasul stapanului sau. Interlocutorul va continua sa te fixeze , cu staruinta , incercand sa observe daca ti-ai dat seama ca ii place sugestia ta si sperand sa ii ceri cat mai multe detalii despre cadoul pe care si-l doreste.

Expresie faciala de nemultumire: Dupa ce ai mentionat ideea de cadou , interlocutorul are o miscare rapida a ochilor de la dreapta la stanga ( ca si cum ar dori sa “evadeze” din aceasta situatie) si un suras cu buzele stranse , fortat , indicand mai curand teama decat placere.

Ton al vocii de satisfactie: Tonalitatea vocala a unui barbat va deveni mai profunda , pe cand cea a unei femei se va ridica usor si va fi insotita , eventual , de o mica retinere a respiratiei.

Ton vocal de insatisfactie: Vocea unui barbat se va inalta in tonalitate (intr-o incercare de a fi politicos si a evita sa mai discute despre subiectul acesta , mai ales daca darul a fost deja cumparat sau i-a mai fost dat si in alti ani) , dupa care va scadea rapid la un ton neutru.De obicei, urmeaza o privire atintita asupra ferestrei , televizorului sau monitorului calculatorului.

Gesticulatie de satisfactie: Mainile vor avea tendinta sa se ridice in zona pieptului , intr-un gest de pseudomultumire, femeile avand obiceiul de a-si impreuna degetele mainilor.Mainile se pot misca catre piept , ca si cum ar mima primirea cadoului si luarea lui imediata in posesie.Aceasta mimica este specifica si unui animal care isi apuca si isi protejeaza hrana.

Gesticulatie de nemultumire: Gesturi dezordonate, trimitand mesaje amestecate.Acestea pot include o clatinare afirmativa din cap, sugerand acordul cu darul, combinata cu incrucisarea bratelor, exprimand inconstient lipsa dorintei sau acceptarii.

Cuvinte de multumire: Detalii specifice despre cum ar trebui sa arate respectivul cadou.

Cuvinte de insatisfactie: Un interval lung de tacere , urmat de un limbaj foarte precis , orientat mai degraba catre beneficiile pe care le-ai avea tu si nu primitorul de la respectivul cadou.

Sursa:http://godessdiana88sex1.blogspot.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

123